Fylld paprika med inlagd feta"ost"
Gott och fräscht toppat med timjan! Blev sugen på en "grön" middag, det blev en lågkolhydratsvariant :). Självklart mjölkfri så veganvariant av fetan.
Inlagd feta"ost" (jag använde Violifes)
1 fpkn feta"ost"
tärnade rädisor
färsk timjan
fänkålsfrön
vitlök (färsk)
lite äppelcidervinäger
olivolja
Tärna "osten" fint. Skär rädisorna i småtärningar. Mortla lite försiktigt fänkålsfröna. Finhacka vitlöken. Blanda allt med äppelcidervinäger och olivoljan och ställ i kylen.
Fylld paprika
butternutpumpa
rödlök
paprika, röd och gul
vitlök
persilja
lite hemkokt buljong
timjankvistar
Tärna pumpan, lite paprika röd och gul, finhacka rödlök och vitlök. Fräs allt i neutral kokosolja. Salta och tillsätt lite buljong. Tillsätt persilja.
Fyll paprikahalvorna med fräset. Sätt in i ugnen och grädda på ca 200 grader i ca 20 minuter.
Ta ut och lägg över timjankvistar. Servera med inlagd fetaost och t ex zuccini, grönsallad med granatäpplekärnor på.