Kött, potatis och bea - enkel mat till särätare!
Denna rätt gillar sonen, fast mat som är separerad och lite roligt att få den på bräda. Ingen sås som kan kladda på något annat ;). Lägger ut detta bara för att det kanske kan ge er med söta särätare ett tips på vad som kanske kan fungera :). Det funkar här för oss. Separerad mat, kolhydrater, med entrecote blir det mycket lätt att tugga och ej segt, samt lite god sås som man kan ta av om man så vill.
Kött, entrecote/ryggbiff/rostbiff/hamburgare
Potatis
Bearnaisesås (1 msk bea samt lite bea-essens efter smak). Gjort på 1 minut om du har förberett i frys och kyl.
Rör ihop bearnaisesåsen och ställ i kylen så länge.
Skär potatisen i mindre bitar, lägg upp på plåten och ringla över smält neutral kokosolja eller rapsolja. Strö över havssalt. Ställ in i ugn på 220 grader i ca 20 minuter tills den är fast och lite krispig.
Stek under tiden köttet lätt på bägge sidor och krydda med
havssalt. Lägg upp när allt är klart och servera t ex på planka.