Lite matigare muffins
Lite kraftigare muffins som blir goda att äta varma med lite "smör" på :).
Lite kraftigare muffins som blir goda att äta varma med lite "smör" på :).
LÅG GI-HITBARS i kombo med låghistamin, allt går med lite trix :). Utifrån nyuppkomna behov att jobba mer för att hålla blodsockret på en jämn nivå tillkom dessa mumsiga bars :). Vill du ha dem med lite krisp i så rosta lite mullbär och ha i.
Mumsiga låghistaminbars med mandel och kokos! Perfekta att ha med sig ut i skogen eller på fikaturen i kajaken. Fria från tillsatt socker, vete/gluten, mjölkprotein och självklart låghistamin.
Hit-bar med blåbärspulver - i denna bar har jag bakat in pepparmynta och svartkumminolja, bägge har goda hälsofördelar när det gäller bl a histaminintolerans. Den är självklart bl a glutenfri, vetefri, låghistamin och mjölkfri så bara att mumsa på!
Alltid lika gott och enkelt. Ha alltid smuldeg i frysen så har du blåbärspaj med vaniljsås färdigt på max 15 minuter för till spontana fikagäster!
Semlor i låghistaminköket! Japp, semlor är en mänsklig rättighet - för den som inte visste det ;). Ett måste helt enkelt. Gör dem i ugnen som vanligt eller ännu bättre, gör semmelmunkar vettja! Här kommer mina varianter.
Ja, det här med att baka fluffiga, spänstiga bullar utan jäst och utan vete och allt det andra... det erbjuder ju lindrigt uttryckt lite utmaningar... Brukar bli rätt platt och något hårt :/ hur lös deg man än arbetar med, inte riktigt som man önskar en kanelbulle kanske ;). Möjligen ger jag mig i kast med en mer traditionell bulle...